Jeugd

Jeugd activiteit 2016BUITEN BEZIG ZIJN

TV PIT geeft jou een unieke kans om in de zomer lekker buiten bezig te zijn met sport en spel, samen met je vrienden en vriendinnen

Voor alle kinderen van 8 t/m 12 jaar

Voor maar 25 euro ben je van mei t/m september zomer lid van de tennisvereniging en kan je onbeperkt tennissen.

In deze periode zal de vereniging 3 x een activiteit organiseren voor de jeugd. De activiteit kan zijn een jeugdtoernooi, spel en les middag, disco feestavond o.i.d.

Als je samen met je vrienden of vriendinnen opgeeft, minimaal met een groepje van 4, krijg je korting en betaal je nog maar 20 euro p.p. voor het zomerlidmaatschap.

Het is verplicht een pasfoto in te leveren. Deze foto wordt gebruikt voor je gratis spelerspasje waarmee je deel kan nemen aan de activiteiten. Deze pasfoto kun je inleveren in een gesloten enveloppe met je naam erop in de postbus bij het clubhuis.

Voor vragen:

Nu opgeven

Vul het onderstaande formulier in en zorg ervoor dat je ouders het bedrag overmaken op:
IBAN nr. NL28 RABO 0134 4079 89

 

* Verplicht

 


 

Als je als junior lid wordt bij PIT heb jij een hele leuke hobby gevonden. Bij PIT is er het hele jaar door wel wat te beleven. Niet alleen kan je het hele jaar door tennissen (tenzij er sneeuw ligt), er wordt ook nog van alles georganiseerd voor onze jeugdleden.

Lessen

Bij PIT kun je ook tennislessen volgen. Van onze tennisleraar leer je de kneepjes van het vak. Verder op deze site kun je zien wanneer de lessen zijn en wat deze lessen kosten. Klik hier indien je wilt weten wanneer de lessen gegeven worden en wat deze kosten.

Toernooien en competities

Er worden het hele jaar door verschillende toernooien georganiseerd. Dit varieert van clubkampioenschappen tot het pannenkoekentoernooi. Via deze toernooien kan je goed leren hoe je een tenniswedstrijd speelt. Voor de gevorderden is het natuurlijk altijd leuk om je tennis vrienden weer te zien.

Als je bij PIT speelt kan je ook meedoen aan competities. Bij PIT zijn er verschillede competities waar je aan mee kan doen. Zo is er de Hoog / laag competitie (klik hier voor meer informatie). Deze competitie is op woensdagmiddag en wordt gespeeld met en bij andere tennisverenigingen in de regio zoals Leuth, Ooij, Beek/Ubbergen, Berg en Dal en Millingen aan de Rijn. Allemaal lekker in de buurt dus. Klik hier om je in te schrijven voor het regio toernooi.

Ook kun je meedoen aan een KNLTB competitie. Dit is de officiële competitie van de tennisbond. Je speelt dan ook tegen teams buiten de regio. Je speelt dan in de hele regio Nijmegen en soms nog wel verder.

Opgeven voor een KNLTB competitie kan via de competitieleiding. De competitieleiding zal hier op tijd een formulier voor beschikbaar stellen via deze website. Via het menu competitie kun je altijd alle informatie en inschrijfformulieren vinden van de verschillende competities.

Overige activiteiten

Elk jaar organiseert de Jeugdcommissie (JC) iets voor haar jeugdleden. De afgelopen jaren zijn wij o.a. naar het ORDINA OPEN in Rosmalen geweest en hebben wij ook al een kamp gehad.

Alle jeugdactiviteiten worden (be)geleid door leden van de JC. In deze commissie wordt alles geregeld rondom de jeugdleden. Het regelen van toernooien, competities, toernooien, etc. Ook zit er iemand van de JC in het bestuur. Zo wordt ook de stem van de jeugd goed vertegenwoordigd binnen het bestuur van de vereniging.

Al met al is er heel veel te beleven bij PIT.

Wil je lid worden van PIT? Lees dan vooral de mogelijkheid van een kennismakingsabonnement in combinatie met lessen door hier te klikken.

 

Veel plezier,
Jeugdcommissie PIT

Pin It on Pinterest

Share This