Koek-en-Zopie Toernooi 29 december 2018

Het is alweer begin december en daarom is het weer tijd om de inschrijving te openen van het gezelligste toernooi van het jaar, het Koek-en-Zopie Toernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 29 december.

Voor de Koek-en-Zopie (warme chocolademelk met een koek) wordt gezorgd door de activiteitencommissie en verder zullen zij ook dit jaar weer zorgen voor wat lekkers tijdens het tennissen. Verder zullen de toernooicommissie en de jeugdcommissie zorgen voor een leuke indeling.

Vorig jaar hadden we ruim 35 deelnemers en hebben we een erg leuk en gezellig toernooi gespeeld. We hopen natuurlijk dit jaar op nog meer deelnemers!

Het toernooi is een mix-toernooi en je kan je op de volgende manieren inschrijven:

  1. Je mag je inschrijven met iemand die geen lid is van PIT.
  2. Je mag je inschrijven samen met iemand die wel lid is van PIT.
  3. Je mag je ook met een jeugd speler inschrijven. Dan hoeft het geen mix-koppel te zijn.
  4. Voor de jeugd geldt dat je je mag inschrijven met een vriend, vriendin, neef, nicht, klasgenootje. Hij/zij hoeft geen lid te zijn van PIT.

Kortom, eigenlijk mag je je met iedereen inschrijven 🙂

Kan je niemand vinden om met je mee te doen, geef je dan alleen op. Wellicht zijn er meer singels en kunnen we als toernooicommissie proberen om een koppel te vormen (hierover nemen wij contact met je op).

Het inschrijfgeld is € 4,-. Voor de jeugd tot 14 jaar is het inschrijfgeld € 2,50. Dit is inclusief de Koek-en-Zopie. Het toernooi zal duren van ongeveer 10.30 uur tot ongeveer 18.00 uur (dit kan nog wijzigen afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Je dient tijdens het hele toernooi beschikbaar te zijn.

De inschrijving sluit op maandag 24 december 2018.

De Toernooi-, Jeugd- en Activiteitencommissie

* Verplicht

(je inschrijving is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen)

Pin It on Pinterest

Share This