Koek-en-Zopie Toernooi 30 december 2017

Dit weekend is de eerste sneeuw van deze winter gevallen. Daarom is het weer tijd om de inschrijving te openen van het gezelligste toernooi van het jaar.

Voor de derde keer zal het Koek-en-Zopie Toernooi georganiseerd worden.

Voor de Koek-en-Zopie (warme chocolademelk met een koek) wordt gezorgd door de activiteitencommissie en verder zullen zij ook dit jaar weer zorgen voor wat lekkers tijdens het tennissen. Verder zullen de toernooicommissie en de jeugdcommissie zorgen voor een leuke indeling.

Vorig jaar hebben we met ruim 30 deelnemers een leuk en gezellig toernooi gespeeld en we hopen dit jaar op nog meer animo!

Het toernooi is een mix-toernooi en je kan je op de volgende manieren inschrijven:

  1. Je mag je inschrijven met iemand die geen lid is van PIT.
  2. Je mag je ook inschrijven samen met iemand die wel lid is van PIT.
  3. Voor de jeugd geldt dat je je mag inschrijven met een vriend, vriendin, neef, nicht, klasgenootje. Hij/zij hoeft geen lid te zijn van PIT.

Kortom, eigenlijk mag je je met iedereen inschrijven 🙂

Kan je niemand vinden om met je mee te doen, geef je dan alleen op. Wellicht zijn er meer singels om een koppel te vormen (hierover nemen wij contact met je op).

Het inschrijfgeld is € 4,-. Voor de jeugd tot 14 jaar is het inschrijfgeld € 2,50. Dit is inclusief de Koek-en-Zopie. Het toernooi zal duren van 10.30 uur tot ongeveer 18.00 uur (dit kan nog wijzigen afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Je dient tijdens het hele toernooi beschikbaar te zijn.

De inschrijving sluit op maandag 25 december 2017.

De Toernooi-, Jeugd- en Activiteitencommissie

Pin It on Pinterest

Share This