Lid worden

Fijn dat je belangstelling hebt voor onze tennisvereniging. Onze vereniging kent de volgende lidmaatschapsvormen.

Klik hieronder op het lidmaatschap dat je wilt en vervolg daarna de nodige stappen.
Vergeet niet behalve je lidmaatschap hier te bestellen ook het formulier (zie uitleg hieronder) in te vullen.

.

Kennismakingsabonnementen

De kennismakingsabonnementen lopen van april tot en met juli of van september tot en met december. In een kennismakingsperiode volg je 12 lessen gegeven door onze ervaren tennisleraar. Gedurende deze periode mag je vrij gebruik maken van de banen en deelnemen aan alle clubactiviteiten. Indien nodig kun je een leenracket krijgen. Een ideale mogelijkheid dus om uit te zoeken of je tennis echt leuk vindt! Jeugd tot en met 17 jaar betaalt betaalt een aangepaste prijs. Voor de periode april tot en met juli geldt dat de kosten van het Kennismakingsabonnement van dit bedrag op de verschuldigde jaarcontributie in mindering gebracht, indien met blijvend lid wil worden. Na de periode september tot en met december kan men vanzelfsprekend voor het nieuwe jaar zich gewoon aanmelden als nieuw en definitief lid.

 

Kennismakingsabonnement april – juli Senior (18 jaar en ouder): € 55,-

Midzomer abonnementen (ideaal voor leden van SC Millingen en ODIO)

Onze Midzomerabonnementen zijn de ideale oplossing om goed de zomer door te komen. Kennen andere sporten vaak een zomerstop en ben jij de actieveling die graag wel blijft bewegen in de zomer, dan is dit abonnement de oplossing voor jou. Speel 3 maanden lang tennis voor een heel laag bedrag. Het abonnement stop automatisch na deze drie maanden.

 

Junior (tot en met 17 jaar): Klik hier voor de extra lage prijs…

Junior abonnement

Ook bij TV PIT kunnen wij ons vinden in de slogan “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. De jeugdcommissie probeert het de jeugd zo goed mogelijk op en rond de tennisbanen naar hun zin te maken. Buiten de diverse gezelligheidstoernooien binnen de eigen vereniging, kan de jeugd ook aan regionale competities deelnemen. Jeugdleden mogen tevens gebruik maken van alle openbare tennisaccomodaties van de gemeente Berg en Dal, op werkdagen tussen 12.00 – 18.00 uur. Zijn beide ouders lid, dan is een lidmaatschap voor een jeugdlid tot 18 jaar geheel gratis. Is een van beide ouders lid, dan betaalt een jeugdlid slechts € 15,-

 

Junior-gezin (tot en met 17 jaar en beide ouders lid): € 0,-

Winterlidmaatschap

Het is mogelijk om winterlid te worden. Een winterlid mag van de banen gebruik maken in de periode van 1 oktober tot 1 maart in het jaar daarop volgend. Op deze laatstgenoemde datum wordt automatisch het winterlidmaatschap beëindigd. Besluit men om lid te willen blijven, dan hoeft men geen inschrijfgeld meer te betalen.

 

Winterlidmaatschap Senior: € 50,-

.

Als nieuw lid betaal je eenmalig inschrijfgeld: € 4,- voor senioren en € 2,- voor junioren.
Senioren zijn leden die op 1 januari voorafgaand aan het nieuwe tennisseizoen 18 jaar of ouder zijn.

Junioren zijn de leden tot en met 17 jaar.

Vul ook het formulier in!

Door het bestellen van bovenstaand lidmaatschap noteren we jou al vast als nieuw lid.

Hiernaast is het altijd noodzakelijk een tweede formulier, getekend en voorzien van pasfoto (niet noodzakelijk bij aanvraag van een winterabonnement) in te leveren bij onze penningmeester of ledenadministratie.

Download het formulier door hier te klikken.
Print het formulier uit, vul het in, onderteken het en lever het in op het op het formulier aangegeven adres.
En vergeet niet de PASFOTO bij te voegen.

Tevens kun je alle informatie over onze vereniging lezen in het informatieboekje dat je hier kunt downloaden. Mocht je besluiten lid te worden, ga je automatisch akkoord met ons privacyreglement, wil je bezwaar indienen dan dien je dit kenbaar te maken bij het secretariaat. secretariaat@tvpit.nl

Mocht je nog aanvullende vragen hebben dan kun je terecht bij:

Gitte van Otterloo (ledenadministratie@tvpit.nl)

Nogmaals bedankt voor je interesse.

 

Winterlidmaatschap

Het is mogelijk om winterlid te worden. Een winterlid mag van de banen gebruik maken in de periode van 1 oktober tot 1 maart in het jaar daarop volgend. Op deze laatstgenoemde datum wordt automatisch het winterlidmaatschap beëindigd. Besluit je om lid te willen blijven, dan hoeft je geen inschrijfgeld meer te betalen. De contibutie voor het winterlidmaatschap bedraagt (inclusief inschrijfgeld):
• € 50,–  senioren
• € 30,- – junioren

De contributie wordt in 4 termijnen (dit is niet mogelijk in geval van een winterlidmaatschap) automatisch geïncasseerd. De data waarop de automatische incasso plaatsvindt is ongeveer rond 1 april, 1 juni, 1 augustus en 1 oktober.

Blijft een lid bij betaling van contributie in gebreke of is afschrijving niet mogelijk, ontvang je eenmalig een aanmaning. Wordt daarna nog niet voldaan, dan word je uitgesloten van deelname aan verenigingsactiviteiten. Staat na afloop van een seizoen nog een schuld open dan dien je deze te voldoen samen met het volledige bedrag aan contributie ineens over het nieuwe jaar.

Opzegging van het lidmaatschap dient volgens de statuten van de vereniging te geschieden voor het einde van het verenigingsjaar. Een verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Opzegging dient schriftelijk te gebeuren bij het secretariaat.

 

Voor aanvullende vragen kun je terecht bij de ledenadministratie:

Gitte van Otterloo (ledenadministratie@tvpit.nl)

 

Opzegging lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap dient volgens de statuten van de vereniging te geschieden voor het einde van het verenigingsjaar. Een verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Opzegging dient schriftelijk te gebeuren bij het secretariaat.

Secretariaat:

Karin Janssen (secretariaat@tvpit.nl)

Pin It on Pinterest

Share This