TV PIT Herendag 2018

Eindelijk weer een herendag. En niet zomaar 1, maar een Open Herendag!!! Alle mannen uit de polder waren welkom. En voor de verbroedering begonnen we met een gezamenlijke start in de vorm van een bootcamp light. Aangezien de temperatuur al aardig aan het oplopen was en light toch niet zo light bleek te zijn, werden we behoorlijk afgepeigerd door Jesse van Deelen. Voor vele mannen was het zweten al begonnen ,terwijl de tennisdag nog moest beginnen. Veel water drinken was op deze warme herendag belangrijker dan…bier drinken!?

Het tennisgebeuren bestond uit 5 teams met prominente namen van tennis hoogheden uit het heden en het verleden, zoals Borg, Nadal, McEnroe, Sampras en Federer. Alle teams speelden tegen elkaar en het team wat niet hoefde te tennissen kon zijn kunde laten zien met golfen. Normaal gesproken wordt er weleens gemopperd tijdens een potje tennis, maar nu werd er langs de baan tijdens het “putten” behoorlijk gescholden, geschreeuwd en gedreigd om te stoppen of een club om de nek van een scheidsrechter te knopen. Maar alles wat op een herendag gebeurt wordt niet naar buiten gebracht, een soort gentlemen agreement.

Na de lunch, die bestond uit een soep en een broodje, was er een tennisquiz van zeer hoog niveau, met als hoogte punt de vraag voor wie het punt is als de bal een overvliegende vogel raakt. Deze quiz telde natuurlijk ook mee in de einduitslag en was uiteindelijk ook nog doorslag gevend.

De ingrediënten voor een herendag zijn simpel; potje tennis, potje bier, een BBQ en met zijn alle veel plezier hebben. Dat dit niet altijd vanzelfsprekend is blijkt wel uit de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. We zijn blij dat Klaus weer meedoet, maar ook een dag waarbij we Ronny missen.

De dag werd afgesloten met een BBQ en natuurlijk de uitslag van de Heren van het jaar. Robert, Michael, Leo, Guido en Geert-Jan gefeliciteerd! En jullie krijgen natuurlijk de eer om volgend jaar de herendag te organiseren.

Het was ons een genoegen,

Raymond en Adrie

IMG-20180606-WA0001 IMG-20180606-WA0002 20180526_194146 IMG-20180606-WA0000 20180526_201238

Pin It on Pinterest

Share This